BÖLÜM BAŞKANI | Prof. Dr. Okan EŞTÜRK |
BÖLÜM BAŞKAN YARDIMCISI | Doç. Dr. Rövşen GULİYEV |
BÖLÜM MUAFİYET VE İNTİBAK KOMİSYONU | ||
ÜYE | BAŞKAN | ÜYE |
BÖLÜM EĞİTİM KOMİSYONU | ||
ÜYE | BAŞKAN | ÜYE |
BÖLÜM STAJ KOMİSYONU | ||
BÖLÜM STAJ SORUMLUSU | FAKÜLTE STAJ KOMİSYONU ÜYESİ | BÖLÜM STAJ SORUMLUSU |
BÖLÜM ÇİFT ANADAL – YANDAL PROGRAMI SORUMLUSU |
BÖLÜM ULUSLARARASI ÖĞRENCİ DANIŞMANI | ASIL: | Yedek : |
ABD ULUSLARARASI ÖĞRENCİ DANIŞMANI | Anabilim Dalında Görevli Genel Koordinatör: |
Anabilim Dalında Görevli Genel Koordinatör Yardımcısı: |
BÖLÜM- ABD BOLOGNA KOMİSYONU | ||
ÜYE | BAŞKAN | ÜYE |
BÖLÜM ABD FARABİ KOORDİNATÖRÜ | |
BÖLÜM ABD ERASMUS KOORDİNATÖRÜ | |
BÖLÜM ABD ERASMUS KOORDİNATÖRÜ YARDIMCISI | |
BÖLÜM MEVLANA KOORDİNATÖRÜ | |
ENGELLİ ÖĞRENCİ BÖLÜM TEMSİLCİSİ | |
BÖLÜM SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK SORUMLUSU |
BÖLÜM WEB SAYFASI HAZIRLAMA SORUMLUSU |
MEZUNLARLA İLETİŞİM VE KARİYER DANIŞMANLIĞI KOMİSYONU | ||
ÜYE | BAŞKAN | ÜYE |
BÖLÜM ORTAK DERSLER KOORDİNATÖRÜ |
2024-2025 GÜZ – BAHAR DÖNEMİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ DANIŞMANLARI | |
BÖLÜM - PROGRAM | ÖĞRETİM ELEMANI |
Gıda Mühendisliği 1. Sınıf | Arş. Gör. Dr. Fatma ERSÖZ |
Gıda Mühendisliği 2. Sınıf | Dr. Öğr. Üyesi Pınar ŞEKE |
Gıda Mühendisliği 3. Sınıf | |
Gıda Mühendisliği 4. Sınıf |
İHTİSASLAŞMA ALANI ANAHTAR KELİME DİZİNİ OLUŞTURMA KOMİSYONU | ||
Üye | ||
Üye | ||
Yedek Üye | ||
|
||
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Alt Birim Risk Koordinatörü (ARK) | ||
AKADEMİK TEŞVİK BAŞVURU VE İNCELEME KOMİSYONU | ||
Başkan |
BİRİM STRATEJİK PLAN, BİRİM RİSK BELİRLEME VE ANALİZ KOMİSYONU VE BİRİM İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KOMİSYONU | ||
ÜYE | BAŞKAN | ÜYE |
BİRİM KALİTE KOMİSYONU | ||
ÜYE | BAŞKAN | ÜYE |
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ AKREDİTASYON ÇALIŞMA KOMİSYONU | |||
BAŞKAN | ÜYE | ÜYE | ÜYE |
Prof. Dr. Okan EŞTÜRK |
Arş. Gör Dr. Fatma ERSÖZ |
Dr. Öğr. Üyesi Pınar ŞEKERCİ KELEŞ |
Dr. Öğr. Üyesi İzet ÖZHAMAMCI |
Fakülte Akreditasyon Komisyonu Üyesi | Arş. Gör Dr. Fatma ERSÖZ | |