Komisyon ve Koordinatörler

GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÖREV DAĞILIMLARI
 
BÖLÜM BAŞKANI Prof. Dr. Okan EŞTÜRK
BÖLÜM BAŞKAN YARDIMCISI Doç. Dr. Rövşen GULİYEV
 
 
 BÖLÜM MUAFİYET VE İNTİBAK KOMİSYONU
ÜYE BAŞKAN ÜYE
     
 
BÖLÜM EĞİTİM KOMİSYONU
ÜYE BAŞKAN ÜYE
     
 
BÖLÜM STAJ KOMİSYONU
BÖLÜM STAJ SORUMLUSU FAKÜLTE STAJ KOMİSYONU ÜYESİ BÖLÜM STAJ SORUMLUSU
     
 
BÖLÜM ÇİFT ANADAL – YANDAL PROGRAMI SORUMLUSU  
 
BÖLÜM ULUSLARARASI ÖĞRENCİ DANIŞMANI ASIL: Yedek :
ABD ULUSLARARASI ÖĞRENCİ DANIŞMANI Anabilim Dalında Görevli Genel Koordinatör:
 
Anabilim Dalında Görevli Genel Koordinatör Yardımcısı:
 
 
BÖLÜM- ABD BOLOGNA KOMİSYONU
ÜYE BAŞKAN ÜYE
     
 
BÖLÜM ABD FARABİ KOORDİNATÖRÜ  
BÖLÜM ABD ERASMUS KOORDİNATÖRÜ  
BÖLÜM ABD ERASMUS KOORDİNATÖRÜ YARDIMCISI  
BÖLÜM MEVLANA KOORDİNATÖRÜ  
ENGELLİ ÖĞRENCİ BÖLÜM TEMSİLCİSİ  
BÖLÜM SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK SORUMLUSU  
 
BÖLÜM WEB SAYFASI HAZIRLAMA SORUMLUSU  
 
MEZUNLARLA İLETİŞİM VE KARİYER DANIŞMANLIĞI KOMİSYONU
ÜYE BAŞKAN ÜYE
     
 
 
BÖLÜM ORTAK DERSLER KOORDİNATÖRÜ  
 
2024-2025 GÜZ – BAHAR DÖNEMİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ DANIŞMANLARI
BÖLÜM - PROGRAM ÖĞRETİM ELEMANI
Gıda Mühendisliği 1. Sınıf Arş. Gör. Dr. Fatma ERSÖZ
Gıda Mühendisliği 2. Sınıf Dr. Öğr. Üyesi Pınar ŞEKE
Gıda Mühendisliği 3. Sınıf  
Gıda Mühendisliği 4. Sınıf  

 
İHTİSASLAŞMA ALANI ANAHTAR KELİME DİZİNİ OLUŞTURMA KOMİSYONU
     
  Üye  
  Üye  
  Yedek Üye  
 
 
 
   
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Alt Birim Risk Koordinatörü (ARK)
     
AKADEMİK TEŞVİK BAŞVURU VE İNCELEME KOMİSYONU
  Başkan  
 


 
BİRİM STRATEJİK PLAN, BİRİM RİSK BELİRLEME VE ANALİZ KOMİSYONU VE BİRİM İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KOMİSYONU
ÜYE BAŞKAN ÜYE
     
 
BİRİM KALİTE KOMİSYONU
ÜYE BAŞKAN ÜYE
     

 
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ AKREDİTASYON ÇALIŞMA KOMİSYONU
BAŞKAN ÜYE ÜYE ÜYE
 Prof. Dr. Okan EŞTÜRK
 
 Arş. Gör Dr. Fatma ERSÖZ
 
 Dr. Öğr. Üyesi Pınar ŞEKERCİ KELEŞ
 
Dr. Öğr. Üyesi  İzet ÖZHAMAMCI
Fakülte Akreditasyon Komisyonu Üyesi Arş. Gör Dr. Fatma ERSÖZ